Tobias Heintz klar for Kasimpasa.

460

Den 20-årige midtbanespilleren Tobias Heintz er klar for Kasimpasa, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad. Før nyttår ble det spekulert i om han kunne være klar for klubben allerede da.

Klubbene er enig

Etter hva fotballnerd erfarer skal klubbene være enige om kompensasjonen for at Heintz forlater Sarpsborg 08 under kontraktstiden. Han har kontrakt med Sarpsborg 08 til sommeren 2021.

Dermed vil det bety at han har mange år igjen av kontrakten, og Sarpsborg 08 kan få bra med penger igjen for å slippe ham til sin nye klubb nå.

- Annonse -

4. januar

Sarpsborg 08 har tidligere avslått flere bud på Tobias Heintz. Nå skal det imidlertid være klart, at Sarpsborg 08 vil selge sin unge spiller.

I Tyrkia åpner ikke vintervinduet før 4. januar, og det er sikkert årsaken til at det ikke har skjedd mer i en eventuell overgang for hans vedkommende.

Kasimpasa ligger på 4. plass i serien i Tyrkia. Laget har tatt 29 poeng på 17 kamper, og de ligger seks poeng bak serieleder Basaksehir. Det er fortiden vinterpause i Tyrkia, og Kasimpasa spiller sin neste kamp den 27. januar. Da har de hjemmekamp mot bunnlaget Caykur Rizespor, da kan Tobias Heintz debutere foran egne fans.

Sportsdirektøren til Sarpsborg 08, Thomas Berntsen har ikke uttalt seg om saken.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -