Tøff start for Ex-Schalkespiller Naldo i Monaco – straffemiss!

210

Den tidligere Schalkeforsvarsklippen Naldo (36) spilte allerede fra start av i sin første kamp for sin nye klubb AS Monaco på onsdag. AS Monaco spilte hjemme mot Stades Rennes i kvartfinalen i den franske cupen. Og det ble en veldig turbulent debut!

Hovedgrunnen til at Naldo ble kjøpt fra Schalke i vinter er AS Monacos problem bakover på banen. AS Monaco har så langt i sesongen sluppet inn hele 29 mål og har -13 i målforskjell. Dette problemet var åpenbart i første omgang da Bourigeaud utnyttet surr i forsvaret og scoret det første målet for Monaco i det 30 minuttet. AS Monaco utlignet derimot i andre omgang med Lopes og etter 120 minutter måtte kampen avgjøres på straffesparkkonkurranse.

I maraton-straffesparkkonkurransen som fulgte hvor alle 11 spillerne deltok, måtte også Naldo delta. Han kunne ha avgjort kampen med et treff men bommet! Til tross for Naldos straffemiss vant AS Monaco til slutt kampen 8:7. Monacos keeper Loic Badishile ble den store helten etter å ha stoppet 3 straffespark og scoret på sitt eget. AS Monaco er nå klar for semifinalen i den franske cupen og etter at PSG overranske tapte sin kvartfinale mot Guingamp er det helt åpent hvem som vinner cupen i år.