Tøffe dager i vente for HSV

115

 

Bilde: Lewis Holtby er klar for morsomme, men tøffe trenings dager i Belek, Tyrkia.

Hamburger SV har tatt turen til Belek i Tyrkia i vinterpausen for å trene seg opp til siste halvdelen av Bundesliga sesongen i år. Her skal de tilbringe 10 dager og skal spille 2  treningskamper før de venter snuten tilbake til Tyskland.

Alt ligger tilrette for at Hamburg spillerene skal få god og hard trening her i Belek. «Fasilitetene her er helt fantastisk. Her skal vi ha det moro og jobbe hardt», forteller Lewis Holtby til HSV.de

- Annonse -

Hamburg har tatt med seg 3 unge soillere til Tyrkia. Dren Feka (18), Finn Porath (18) og Kerim Carlous (21) får trent sammen med A-laget og kan her bevise at de er klare for å ta neste steget opp et nivå. Tidlig kl. 0730 starter dagens første trening, og totalt har de 3 trenings seanser om dagen.

Lørdag tar Hamburger SV mot storlaget Ajax fra Nederland kl. 1830. Her kan Hamburg bevise at de er på vei oppover og kan samle opp selvtillitt foran resten av sesongen. Samt vil nok Bruno Labbadia få testet ut de unge spillerene og kanskje nye taktikker for å prøve å heve kvaliteten i laget.

Les gjerne kamprapporten mellom Hamburg – Ajax her i løpet av lørdagskvelden her på BLnorge.

Innlegget Tøffe dager i vente for HSV dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -