Tolisso forventes tilbake i mars

87

Bayern Münchens Corentino Tolisso sier han vil være klar til å spille igjen i mars.

Corentin Tolisso har spilt i den tyske Bundesliga siden 2017, etter at han ble hentet fra Lyon. Sist sesong spilte han 26 kamper og scoret seks mål i Bundesliga for Bayern München. Fullt så mange kamper har det ikke blitt på franskmannen denne sesongen, hvor han står notert med to kamper for klubben. Før han dro på seg en kneskade i kampen mot Bayer Leverkusen. TV-bildene viste at kneet fikk seg en ordentlig omgang. Franskmannens ansiktsuttrykk viste at han hadde betydelig smerter, og han tok seg til det høyre kneet. 

Forventes tilbake i mars 

Etter å ha vært langtidsskadet siden 15. september. Er spilleren tilbake i trening, grunnet den harde påkjenningen er ikke spilleren klar for noe fotballbane. Nå jobber han hardt for å komme tilbake i laget. Under oppholdet med resten av laget i Qatar, var hans fastmakker en spesiallaget tredemølle hans nærmeste venn. Hvor han fikk grundig oppfølging fra klubbens fysioterrapauten (Helmut Erhard). Nå jobber han hardt hverdag for å bli spille klar i mars.

– Jeg jobber hardt hver dag for å bli spille klar i mars, hvor jeg kan hjelpe mine lagkamerater, sier Bayern-spilleren ifølge Bild.

- Annonse -

– Jeg vil virkelig være på banen med lagkameratene mine og vise hva jeg kan,” sier 24-åringen. Nå er det veldig realistisk å si at jeg er spilleklar igjen i mars,” konkluderer han.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -