Torbjørn Agdestein er Aalesunds FKs nye spiss

547
Aalesund
Aalesund logo

Torbjørn Agdestein forlater Odd Grenland til fordel for OBOS-klubben Aalesunds FK.

26-åringen har blitt solgt fra Odd Grenland til Aalesund Fotballklubb. Den 186 centimeter høye angriperen har skrevet under på en treårskontrakt med sunmørsklubben. Agdestein som har en fortid i blant annet Brighton og Haugesund er svært glad for klubbskiftet.

– Dette er veldig spennende. I mitt hode er AaFK en Eliteserieklubb, og det er jeg sikker på de mener her også. Jeg er ganske sikker på at jeg har kommet til en klubb som satser hardt, og at spillerne er sugne på å gå rett opp i Eliteserien, sier Agdestein til klubbens hjemmeside.

Forrige sesong var han en del av spillegruppen til  Dag Eilev Fagermo i Odd. 26-åringen ble hentet til Skien fra FK Haugesund foran 2017-sesongen. Han var også en periode lånt ut fra FKH til Kristiansund Ballklubb.

Klubbens nye trener er glad for å ha fått spilleren til klubben

- Annonse -

Jeg er veldig fornøyd med å få Torbjørn inn i spillertroppen vår. Han har Eliteserienivå og kommer fra en god trenignskultur i Skien. Han kan spille både i en treer på topp og som en av to spisser i et par. Det gir oss fleksibiliteten til å kunne spille både 3-4-3 og 3-5-2. Det har vært målet mitt hele tiden å kunne bygge en tropp som kan variere formasjon, sier Bohinen til klubbens hjemmeside.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -