Torres føler seg lurt av Milan

189
Fernando Torres
Fernando Torres. Foto: Wikimedia

Torres føler seg lurt av Milan

Fernando Torres anklager AC Milan for løftebrudd i forhold til spilletid i den italienske klubben. Han hadde forventet seg mer spilletid, og være en viktigere del av laget.

Fernando Torres har hatt noen tøffe år etter rekordovegangen fra Liverpool til Chelsea.  I sommer ble han lånt ut i to år til den italienske storklubben AC Milan, men ting gikk ikke på skinner, og han endte på ett fattig ligamål i Italia. I desember skjedde det likevel en merkelig deal, da lånet ble omgjort til en permanent overgang, og Torres ble sendt direkte på utlån til moderklubben Atletico Madrid.

Torres selv er dog lite imponert over sin italienske arbeidsgiver og hevdet klubben brøt løfter.

– Sitauasjonen var, jeg reiste med en forventning og en idé, som ikke ble realisert.  Jeg reiste til Italia for å være en viktig spiller, noe jeg aldri følte jeg var. Jeg gikk ut og inn av laget, en dag spilte jeg, den neste ikke. Det var ikke det vi hadde pratet om da jeg kom. Forhandlingene med klubben var flotte, og jeg har ikke noe å klage på, men når du ser at ting ikke blir bedre, og det er lite du kan gjøre med det, føler du deg ukomfortabel, forteller Torres til den spanske avisen AS i følge Sky Sports.

- Annonse -

Atletico Madrid har en lang og kjent rekke med stjernespisser som har bøttet inn mål i den røde og hvite drakta. Fernando Torres, Serigo Aguero, Diego Forlan, Radamel Falcao og senest Diego Costa har alle herjet og blitt solgt avgårde for store summer, men nå er Torres altså tilbake. Han har allerede scoret tre mål for klubben, alle mot Barcelona og Real Madrid i Copa del Rey.

I morgen har han en ny sjanse til å score mot storlagene, når Atletico tar imot Real Madrid til et særdeles viktig Madrid-derby. Kampen vises på Cmore klokka 16 norsk tid.

Kilde: Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -