Tottenham vil også spille Europa League på “ulykkesbanen”

124
Wembley vil være Tottenhams hjemmebane neste sesong, og i Europa League til vinteren og våren om de kvalifiserer seg. (Foto: Wikimedia Commons)

Tottenham har på ingen måte lykkes i Champions League, særlig takket være hjemmetap på Wembley både mot Monaco og Bayer Leverkusen.

Nå gjør trener Mauricio Pochettino det klart at Spurs vil fortsette å spille sine hjemmekamper på Wembley, også om det blir Europa League på nyåret. Dit kommer Tottenham om de unngår hjemmetap mot CSKA Moskva i den siste gruppekampen.

Selv med 85.000 tilskuere på hjemmekampene, har ikke Tottenham klarte å spille opp mot sitt potensial i hjemmekampene på Wembley. De har valgt å spille hjemmekampene der fordi kapasiteten på White Hart Lane er redusert mens det jobbes med å bygge en ny stadion.

“Neste sesong skal vi spille 19 ligakamper på Wembley, pluss cup, og vi trenger å gjøre Wembley til vårt hjem. Dette er en flott mulighet til å gjøre det. Vi kommer til å spille Europa League på Wembley, om vi kommer oss dit,” sier Pochettino på en pressekonferanse.

White Hart Lane skal rives neste år og Tottenham håper at de skal kunne flytte inn på sitt splitter nye hjem med 60.000 sitteplasser i 2018/19-sesongen.

Tottenham har faktisk tapt sine seks siste kamper på Wembley og har ikke vunnet der på åtte år, da de vant Ligacup-finalen mot Chelsea.

“Jeg ser fram til å jobbe for å få flere muligheter til å spille på Wembley og laget kan starte å føle det som en hjemmebane. Den nye stadion kommer. Vi må flytte til Wembley neste sesong og vi kan ikke klage på det neste sesong. Vi må starte å unngå alle de negative tingene,” sier Pochettino.

 

Kommentarer

kommentarer