Totti raser: «Spillerne følger pengene, ikke hjertet»

285

I kjølevannet av Gonzalo Higuains overgang fra Napoli til Juventus, raser AS Roma-legenden Francesco Totti.

«Moderne spillere er som nomader. De følger pengene, ikke hjertet. Ikke mange sportsmenn følger sitt hjerte. De bestemmer seg for å dra andre steder for å vinne trofeer og tjene penger,» sier Totti til La Gazzetta dello Sport.

«Fotballen har endret seg mye, alt handler om penger nå. Spillere skifter lag hele tiden, for å tjene mer penger til seg selv. Det handler mer om penger enn lidenskap.»

LES OGSÅ: Den tredje høyeste overgangssummen er et faktum

- Annonse -

«Folk som går på stadon for å se deres spillere i aksjon vil alltid bli med laget. De forventer ikke å bli forrådt. Bare se hva som har skjedd med Higuain som går fra Napoli til Juventus. Det er en katastrofe,» tordner Totti.

«Men det er tydeligvis normalt for utenlandske spillere nå for tiden å bare dra til et annet lag for å tjene penger. Det er et mentalt problem,» sier han.

Hans tidligere lagkamerat Miralem Pjanic har også dratt til Juventus i sommer.

39 år gamle Totti spilte tre år i ungdomsakademiet i AS Roma før han i mars 1993 debuterte 16 år gammel. Siden har han spilt for hovedstadsklubben. Han har spilt 601 kamper for AS Roma og scoret 248 mål. Og han har ikke gitt seg ennå…

 

(Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -