Traore: Har troen på en god sesongavslutning

141

Borussia Mönchengladbach-spilleren Ibrahima Traore er trygg på at klubben for en god sesongavslutning, til tross for at sesongen ikke har gått som forventet. 

Forrige sesong var Borussia Mönchengladbach i toppen av Bundesliga, hvor laget til slutt klarte å sikre seg en plass i Champions League denne sesongen. Denne sesongen har ikke gått som håpet basert på forventningene fra forrige sesong, og de er i dag på en 9. plass i den tyske ligaen.

I går spilte de mot laget, som ligger som nummer fire på tabellen Borussia Dortmund som var et spennende oppgjør, hvor gjestene til slutt vant 2-3 etter scoringer fra Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang og Raphaël Guerreiro som sto for målene for gjestene. Mens Lars Stindel scoret for hjemmelaget. Scoret Marcel Schmelzer selvmål. Ibrahima Traore tror de kan gjøre store ting i ligaen til tross for at de ikke har slått et lag fra topp fire denne sesongen.

– Det som interesserer oss er ikke  de fire beste. Det avgjørende er at vi vinner kampen våres. Det sier seg selv at Dortmund er et fantastisk lag med topp, topp spillere som spiller på et høyt nivå.

- Annonse -

– Vi må være skjerpet, hvis vi skal konkurrere med dem, men vi er på hjemmebane, og der  er det fortsatt en mulighet for oss til å gjøre store ting denne sesongen, sier Traore til Bundesliga.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -