Tre nøkkelspillere har signert ny kontrakt

150

Köln har forlenget kontrakten med tre nøkkelspillere; Matthias Lehmann, Marcel Risse og Fredrik Sørensen.

Kaptein Lehmann har signert for ytterligere en sesong, fram til 2018. Han kom til klubben i 2012.

«Matze Lehmann er en eksemplarisk kaptein og har vært en bærebjelke for vårt lag med sine prestasjoner og holdninger til spillet,» sier trener Peter Stöger.

Den 33 år gamle defensive midtbanespilleren har så langt 147 ligakamper for Köln. Han spilte de 11 første kampene denne sesongen, men har vært ute med en kneskade de siste månedene.

- Annonse -

«Det er spesielt for meg å være kaptein for Köln. Jeg elsker ansvaret og klubben tror vi kan fortsette framgangene. Jeg håper å fortsette og være en del av det så snart jeg blir skadefri,» sier Lehmann.

Også 27 år gamle Marcel Risse er akkurat nå skadet, men han har signert ny kontrakt helt fram til 2022. Midtbanespilleren hadde flere glimrende kamper før han ble skadet i desember.

«Han hadde stor betydning for vår meget gode første halvel av sesongen med to mål og fire assists,» sier Stöger.

Risse scoret blant annet det avgjørende målet i Rheinderbyet mot Borussia Mönchengladbach på et frispark i siste minutt, som ble kåret til det fineste målet i Bundesliga i november.

Risse er født i Köln, og fortsetter altså i sin hjemby. Han kom til klubben i 2013 og har 115 kamper og 23 mål.

«Jeg vet hva jeg har i Köln. Det er en fin følelse av kontinuitet og stabilitet i klubben, og det gjør at 1. FC Köln står ut for meg. At jeg signerer ny kontrakt mens jeg er skadet, er et tydelig signal på at klubben setter pris på meg, og det er jeg takknemlig for,» sier Risse.

Den allsidige forsvarsspilleren Fredrik Sørensen har forlenget sin kontrakt med to år, og har nå avtale med laget fra RehinEnergiSTADION fram til 2021. Sørensen har spilt samtlige minutt i første halvdel av sesongen.

«Det er virkelig artig å spille for dette laget og i Bundesliga. Det har definitivt hjulpet meg til å bli en bedre spiller siden jeg kom fra den italienske ligaen. Jeg er glad for at jeg kan fortsette i Köln, jeg er sikkert på at vi kan gi suksess til våre entusiastiske fans,» sier den 24 år gamle dansken som har spilt 38 kamper i Bundesliga etter at han kom fra Juventus.

«Fredrik har vist hvor viktig han er for oss det siste halvannet året, og kan brukes både på back og som stopper. Han passer perfekt inn i laget vår,» sier Köln-trener Peter Stöger.

Köln har hatt en fin høstesong i Bundesliga og er nummer sju på tabellen.

Kilde: Bundesliga.com

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -