Tre nye ute med skade

159

Tre nye ute med skade

 

Seier med bismak for Arsene Wenger og Arsenal i kveld.

Arsenal og Hull spilte 0-0 på Emirates i 5.runde av Fa-cupen, og som alle vet betyr det omkamp når vi snakker Fa-cup.

Arsenal vant tirsdagens omkamp på KC stadium lekende lett, og de ga seg ikke før det sto 4-0 på tavla etter to scoringer hver fra Olivier Giroud og Theo Walcott.

- Annonse -

Jubelen kunne likevel vært større i Arsenal-leiren. Arsene Wenger måtte foreta alle sine tre bytter i kampen på grunn av skader.

Per Mertesacker ga seg før halvtimen var spilt, mens stopper-kollega Gabriel Paulista og Aaron Ramsey – som forøvrig kom inn for nevnte Paulista – måtte begge gå ut i løpet av 2.omgangen.

Arsenal har slitt med skader hele sesongen og spesielt på stopper-plass ser det nå tøft ut. Koscielny var fra før av ute og med Mertesacker og Paulista ut i dag, gir det hodebry for London-klubben med tanke på kampen mot Watford på søndag.

Det gledelige er imidlertid at alle skadene ikke er veldig alvorlige.

– Mertesacker har bare en hjernerystelse og det ser greit ut med Gabriel. Ramsey har fått seg en lårskade, så han er jeg litt mer bekymret for, sa Wenger til BT Sport etter kampen.

Arsenal møter som sagt Watford til kvartfinale søndag og man håper å ha tilbake flere spillere til da. Det er for tidlig å si om Mertesacker og Gabriel som ble skadet i kveld blir klare, mens Laurent Koscielny har 25% sjanse for å rekke kampen, i følge nettstedet premierinjuries.com.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -