Treningskamp: Sogndal-Sotra.

368
Google.

Sogndal starta dagens kamp med desse 11: 
Mathias Lønne Dyngeland,Eirik Birkelund,Per Magnus Steiring,Stefan Antonijevic,Tomas Totland,Sixten Jensen,Eirik Schulze,Halvor Solheim Olsen, Stanisa Mandic,Sigurd Haugen, Akor Adams.
Benk: 
Kristian Rutlin,Eivind Helgesen,Eirik Lereng,Jonas Fredriksen,Mohammed Didé Fofana,Ole Martin Rindarøy,Elias Mittet, Johan S. Flo, Alione Ndour,Mathias Sundberg og Fredrik Flo.

Sotra starta dagens kamp med desse 11 frå start: 
Morten Grasmo,Øyvind Nilsen,Kristian Ree,Avan Warmly,Arent Emil Hauge,Håkon Moldeklev,Per Christian Pedersen,Arne Bjordal,Lars Kilen,Joachim Edvarsen,Fredrik falk.
Benk:
Borger Thomas,Sander Deilkås,kristoffer Stava,Sander Bruun,Ivar Mykletvedt,Jørgen Voilås,Knut Haga.

Førsteomgang: 
Skudd midt på keeper,sisteskansen til sotra får slått unna til corner men blir ikkje det store ut av den.
Akor får tråkla med seg ballen inn i boksen og ein Sogndalspelar får skyte på blank kasse men han er litt i ubalanse når han skal skyte så skuddet går til side for mål.
Sotra får kjenne litt meir på kula no. Sotra spelar dreg seg innover i bana og testar skotfoten men skuddet setter han midt på keeper.
Frederick Falk Setter fart parkerer Steiring, kjem aleine med Dyngeland men skuddet går via Dyngeland og ut.

Sotra har fått heva seg litt no, litt Hawaii det Sogndal driv med no. Akor prøver å legge inn til Haugen som ligger å lurer inne i boksen, Sotra forsvaret får rydda legget unna til corner.
Akor kjem seg inn i boks og får testa skotfoten men skuddet går i stolpen.
Frispark til Sogndal det er Totland som skal ta det men det går heilt inn til keeper og utspel frå sisteskansen for bortelaget.

- Annonse -

Akor er frampå på ny får ein liten dytt av eit eller anna slag og han vil ha straffe. Dagens dommar vinkar han berre oppatt.
Der sitter den for heimelaget Sigurd Hauso Haugen skrur den inn i lengste.
Ein lang ball blir slått opp på Totland men den er litt for lang så det blir utspark frå sisteskansen til Sotra.
Akor testar på ny skotfoten denne gangen så sitter ballen knall hardt i nota stillingen er no 2-0.

Andreomgang:
Speaker seie at det var Kristoffer Stava som putter ballen i nettet mens Sotra skriv at det var Øyvind Nilsen som var målscorar for bortelaget. Stillinga er no 2-1.
Eit innlegg frå kant er bra slått inn i boks ein Sotra spelar heada ballen like over mål.
Corner til Sogndal:
Den er bra slått men sisteskansen til Sotra er ute å plukka ballen. Forrige kamp så var det venstre slegga som fekk sette ballen i nota mens no er det høgre slegga som er i aksjon for Sixten Dalen Jensen som skyt ballen inn i nota stillinga er no 3-1.

Heimelaget skal bytte ut omtrent heile laget frå ca 70 min. Det er mange unge som får sjansen til å visa seg fram no.

To sogndalspelarar går på samme ball ikkje heilt kommunikasjon på topp der. Skudd frå bortelaget den får ein fin skru men duppa litt forseint så det går like over målet til Rutlin. Nytt skudd, men Rutlin kjem seg kjapt ned å fanga ballen inn i klypene.
Sotra spelar testar skotfoten men setter skuddet i nettveggen.
Lereng får seg ein liten trøkk og må ta seg ein liten pust i bakken men er oppe å går igjen no.
Sundberg har fått seg ein bra posisjon men skuddet går over mål. Prøve spelar frå Florø Alione Ndour viser seg fram når han først setter 4-1 og like etter så høyrer publikum berre suset av ballen som er i mål 5-1 er stillinga no.
Kampen ebber ut 5-1. No setter a-laget seg på flyet til varmare strøk i måro.

Fotballnerd fekk følgande videointervju:

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -