Tromsdalen signerer unggutt

196
Tromsdalen signerer en spennende unggutt. Foto: Tromsdalen, TUIL

Tromsdalen gir unggutten Elias Egerton en fulltidskontrakt.

16-åringen fikk sin debut for TUILs A-lag i fjor og har gjennom vinteren jobbet hardt og målbevisst. Han får nå sin belønning i form av en profesjonell treårskontrakt med TUIL.

Ekte TUIL-gutt
Elias er oppvokst i Tromsdalen, og er ekte TUIL-gutt. Han går på Tromsdalen videregående skole og tar fotballinja.

-Jeg har jobbet så hardt som jeg kan lenge nå, og har en drøm å bli så god som jeg bare kan innen fotballen. TUIL har vært en flott klubb å være i, det er her jeg har røttene, jeg har venner og familie her, og det er her jeg kan utvikle meg videre, sier Elias og fortsetter:

- Annonse -

-Det er veldig spennende å få sjansen, og deg gir meg bare ekstra motivasjon til å stå enda mer på og satse enda hardere for å lykkes. Samtidig så er jeg ydmyk i forhold til tempo, og mitt mål for årets sesong er å få mest mulig spilletid og utvikle meg videre med den spillergruppa jeg er blitt en del av. Sjansen får jeg når trenerne føler at jeg er klar for det, sier Elias til Tromsdalens nettsider.

Får skryt av treneren
Han får skryt av trener Alexander Samuelsen.

-Elias er en veldig fin gutt med spennende ferdigheter.  En offensiv spiller med lavt tyngdepunkt, god på små flater, uredd og direkte i spillestilen sin. Dedikert og målbevisst i treningsarbeidet. Har også en fin tilnærming til læring. Han har veldig lyst til å bli bedre hver eneste dag. Vi er ekstremt fornøyd med at Elias ønsker å være en del av TUIL sitt A-lag de tre neste årene, sier Samuelsen til klubbens nettsider.

Les også: Ødegaard: Boikott er ikke beste løsningen

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -