Tromsø henter midtstopper fra Tromsdalen

146
Tromsøs hjemmebane, Alfheim stadion. Bilde: Flippo2, Wikimedia.

Tromsø har signert midtstopperen Casper Øyvann. 21-åringen kommer fra Tromsdalen til Eliteserie-klubben.

– Casper er en spennende og ung midtstopper som har overbevisst oss på trening nå i vinter, og han leverte også en god sesong for TUIL i fjor, sier Tromsøs spillerlogistikkansvarlig Lars Petter Andressen til klubbens hjemmeside.

Les også: Sarpsborg har signert Ben Karamoko

Øyvann begynte karrieren i Bodø/Glimt, og har spilt to kamper i cupen for klubben. I 2019 var han på lån i Mjølner, og i 2020 meldte midtstopperen permanent overgang til Tromsdalen. For de to klubbene har han til sammen spilt 26 kamper i PostNord-ligaen.

- Annonse -

– Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang, og ser fram til å ta opp kampen om plassen her. Det blir artig og jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med både spillerne, trenerne og resten av klubben, sier Øyvann.

Les også: Strømmen-spissen Kjell Rune Sellin legger opp

21-åringen har signert en toårskontrakt med den nyopprykkede Eliteserie-klubben. Klubbene er tause om overgangssummen, men Lars Petter Andressen er tydelig på at Tromsdalen vil få ekstra midler om Øyvann presterer godt og eventuelt blir solgt videre.

– Dersom Casper slår til hos oss er dette en prestasjonsrettet avtale hvor antall spilte kamper og evt. videresalg genererer ekstra midler tilbake til TUIL. Dette klubbsamarbeidet vil være med å styrke fotballen her i nord ytterligere, siteres han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -