Tysk avis: Guardiola i alkohol-bråk

176

Bayern München trener Pep Guardiola skal ha bedt spillerne om å fikse problemet internt i laget, etter at Arturo Vidal var på byen under lagets treningsleir i  Qatar.

 

Det er den tyske storavisen Bild som sitter på informasjon, hvor det påstås at Arturo Vidal skal ha ved flere anledninger ha vært borte fra spillerhotellet under oppholdet i Qatar. Da han kom tilbake, skal han ha fremstått som beruset.

Pep Guardiola skal ha valgt å ikke straffe spilleren, men skal ha sagt til spillertroppen om å håndtere saken internt i laget. Noe som ikke ble godt mottatt i troppen, og flere av spillerne valgte å gå ut med dette i media. Hvor spillerne selv mener de ikke har noe ansvar for å straffe sine lagkamerater. Hvor dem blant annet mener det er sportssjef Mathias Sammer, om ikke Guardiola vil gjøre noe selv.

- Annonse -
 Pep skal tidligere ha reagert kraftig på lekkasjene. Hvor blant annet forholdet mellom den spanske treneren og Vidal ikke har et godt forhold. Vidals rådgiver Fernando Felicevich var mandag på plass på treningsfeltet og hadde en lengre prat med chileneren.

At denne episoden kommer omtrent samtidig med at Guardiola er bekreftet som Manchester City nye manager fra sommeren, gjør saken spesiell. Seneste i forrige uke var flere tyske medier ute med at det var interne stridigheter i Bayern München.

Hvor det blant annet ble hevdet at at Guardiola har gjort Franck Ribery og Arturo Vidal begge er treneren sin hatobjekter. Det hevdes blant annet at treneren heller ikke ønsket Vidal til klubben, og det ble ikke bedre da han kom overvektig tilbake fra juleferien.

Innlegget Tysk avis: Guardiola i alkohol-bråk dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -