Tysk avis: Ligarival vil leie Emre Mor

199

Borussia Dortmunds offensive spilleren Emre Mor, kan være på vei til Hannover 96 på en leie-avtale i dette vinduet. Det skriver den tyske storavisen Bild.

Dortmund har tidligere sagt at det ønsker å gjøre troppen mindre i løpet av sommerens overgangsvinduet. Emre Mor er blant en av de spillerne som kanskje trenger å endre klubber. I alle fall, skriver Bild at liga rivalen Hannover 96 er ivrige etter å leie Mor.

– Han er en flott gutt og fotballspiller. Men jeg tror ikke på spekulasjoner. Men når en spiller fra Dortmund har så stor kvalitet, er det alltid interessant, sa Hannover trener Andre Breitenreiter til Bild.

– Spørsmålet er om det er mulig og hvis det er interessant for spilleren selv. Den type spillere har også andre alternativer.

- Annonse -

Bild har også snakket med Dortmund sportsdirektør Michael Zorc, men er ikke interessert i å kommentere saken ytterligere. Men Dortmund vil ikke si om de vil leie eller selge ham.

Emre Mor startet fem kamper for Borussia Dortmund forrige sesong. Spilleren selv er klokkeklar på at han ønsker regelmessig med spilletid, om han skulle gå på et utlån, og senere hevdet hans agent at det er i alt 14 forskjellige klubber som visstnok er interessert i spilleren.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -