Tysk verdensmester klar for russisk fotball

430
André Schürrle. Bilde: Steindy, Wikimedia.

André Schürrle ser ut til å ikke ha en fremtid i Borussia Dortmund, nå sendes han på lån til russiske Spartak Moskva.

André Schürrle ble verdensmester med Tyskland i 2014 den gangen spilte han for Chelsea, men etter det har fotballkarrieren hans gått nedover. Det ser heller ikke ut til at han har en fremtid i Borussia Dortmund, som nå velger å leie han ut nok en sesong. Denne gangen blir det til russiske Spartak Moskva, som henter tyskeren på ett års leieavtale.

Han forlot Chelsea til fordel for Wolfsburg i hjemlandet i 2015, og kom til Borussia Dortmund etter hederlige prestasjoner i Wolfsburg. Herfra har imidlertid ting bare gått nedover for Schürrle, som ble leid ut til Fulham forrige sesong, som han var med på å flytte ut av Premier League.

– Nå må han brette opp armene i russisk fotball, hvor han kan få ett godt opphold, sier Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc.

-Vi ønsker André Schürrle alt godt i sin tid i Moskva og størst mulig suksess i hans nye klubb. 

- Annonse -

I tillegg til Chelsea, Wolfsburg, Dortmund, Fulham og nå Spartak Mosvka, har han også tørket ut for Mainz 05 og Bayer Leverkusen. I tillegg har han spilt 57 landskamper for Tyskland siden debuten i 2010.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -