Tyske medier: Liverpool skal være interesserte i tysk landslagsspiller

492
Florian Neuhaus. Bilde: Northside, Wikimedia.

Liverpool forbereder seg på at Gigi Wijnaldum kan forlate klubben etter sesongen. Den tyske landslagsspilleren Florian Neuhaus skal være en potensiell erstatter.

Den tyske sportsavisen kicker beretter om Liverpools interesse for 23-åringen. Liverpool er imidlertid ikke den eneste klubben som knyttes til Mönchengladbachs midtbanespiller: Bayern München, Borussia Dortmund, Juventus og Manchester City skal være potensielt interesserte i å signere Neuhaus.

Les også: Molde-spiss er klar for Ull/Kisa

Den sentrale midtbanespilleren har vært en viktig brikke for Mönchengladbach siden han returnerte fra et låneopphold i Düsseldorf i 2018. Neuhaus har utviklet seg godt i Mönchengladbach, og har til sammen spilt 99 offisielle kamper for klubben (14 mål, 18 målgivende). I oktober 2020 fikk han sin debut for det tyske landslaget, og har til sammen spilt tre kamper under Joachim Löws ledelse (ett mål).

- Annonse -

Neuhaus skal trives godt i Mönchengladbach og er høyt respektert i klubben. Midtbanespillerens kontrakt varer fram til sommeren 2024, men har en utkjøpsklausul på 40 millioner euro.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -