Uavgjort mellom Odd og Viking

279
Torgeir Børven (t.v) satte sitt tredje mål for sesongen. Foto: It's an ODD world (Facebook)

Det var duket for Odds første kamp på eget kunstgress, men kampen mot Viking ble alt annet enn festfotball.

Odd åpnet sterkest på Skagerak Arena, men Viking skulle få nettsus først. Odds Fredrik Semb Berge har ballen ved eget hjørneflagg og surrer det til. Viking styrter mot en utrusende Sondre Rossbach. Ballen ble sendt ut i feltet og avslutningen fra Usman Sale var utagbar for Odd-keeperen, som idag returnerte etter en fingerskade.

Odd stod for store deler av ballbesittelsen, men som man har sett før, så sliter Odd med å skape gode målsjanser. Viking var stadig frempå med farligheter.

Det nærmet seg slutten av kampen, og til slutt skulle den sitte for Odd. Markus André Kaasa legger inn mot bakre stolpe. Torgeir Børven stiger langt opp i lufta, dunker til med pannebrasken og sender ballen i samme hjørne som den kom fra. 1-1.

- Annonse -

Tottenham- og Viking-legende, Erik Thorstvedt ble observert på Skagerak Arena i ettermiddag. Han uttrykte tydelig til noen av Odd-supporterne at han var overrasket over at Odd var så sjansefattige og tamme.

Odd startet slik: 4-3-3

Sondre Rossbach; Espen Ruud, Odin Bjørtuft, Fredrik Semb Berge, Fredrik Nordkvelle; Vebjørn Hoff, Fredrik Oldrup Jensen, Joshua Kitolano; André Södlund, Tobias Lauritsen, Filip Møller Delaveris

Vi fant ingen lagoppstilling for Viking.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -