Uerdingen på topp – Uavgjort mellom Rostock og 1860

115

KFC Uerdingen er foreløpig serielederne i 3. Liga. Det nyopprykkede laget slo Hallescher FC 2-1. Kampen mellom Hansa Rostock og 1860 München endte uavgjort.

KFC Uerdingen 05 – Hallescher FC 2-1

Begge lag startet med store muligheter, men deretter tok det tid før det skjedde noe nevneverdig. Halles Braydon Manu ble utvist etter en halv time. Fire minutter før pausen utnyttet Uerdingen overtallet da Stefan Aigner sendte hjemmelaget i ledelsen etter et innlegg.

Etter pausen hadde begge lag muligheter. Halle var nå best, og Marvin Ajani traff stolpen. Kort tid senere utlignet Bentley Bahn med en heading. Ut av ingenting tok Uerdingen ledelsen igjen: Etter Aigners pasning trengte Oguzhan Kefkir bare å få ballen i åpent mål. Halle hadde deretter ingen flere store muligheter. Med 16 poeng er Uerdingen dermed foreløpig serielederne.

Hansa Rostock – TSV 1860 München 2-2

1860 hadde flere kjempemuligheter i første omgang, men det var kun Herbert Paul som klarte å score etter et frispark. Rostock startet best i kampen, men var heldige at stillingen kun var 0-1 til pausen.

Hjemmelaget snudde kampen i løpet av fem minutter etter pausen. Marco Königs og Pascal Breier sørget med sine scoringer for Rostocks ledelse. Deretter fokuserte vertene på forsvaret og overganger. 1860 trengte en korrekt idømt straffe, som Phillipp Steinhart konverterte, for å utligne. Deretter ble det ingen flere muligheter, og begge lag så ut til å være fornøyde med resultatet.

VfR Aalen – Preußen Münster 4-1

Aalen fokuserte på et solid forsvar og en kontrollert oppbygging. Marcel Bär scoret etter en fin kombinasjon. Nicolás Sessa økte ledelsen da han driblet over hele banen og satte ballen i mål. Münster ble sterkere etter en halvtime og traff stolpen, men også Aalen hadde en god mulighet til før pausen.

Bärs andre scoring to minutter etter pausen avgjorde kampen. Unntatt Matthias Morys’ stolpeskudd skjedde det deretter ikke mye på banen fram til sluttfasen. Rufat Dadashov scoret for Münster fem minutter før slutt, og fire minutter senere sørget Luca Schnellbacher for Aalens fjerde mål i kampen. Münster tapte sin tredje kamp på rad, mens Aalen vant for andre gang denne sesongen.

VfL Osnabrück – Karlsruher SC 0-1

Kampen hadde få høydepunkter i første omgang. Osnabrück styrte kampen, men Karlsruhe forsvarte seg smart. Dermed utviklet det seg en kamp med få målsjanser.

Etter pausen traff Ulrich Taffertshofer tverrliggeren. På den andre siden sørget Anton Fink fem minutter senere for bortelagets ledelse. Osnabrück jaktet utligningen og hadde flest sjanser, men fikk ikke ballen i mål. Nærmest var Marcos Álvarez som traff stolpen med et frispark. Osnabrück har tolv poeng og er foreløpig på tredje plass etter det noe uheldige tapet, mens Karlsruhe ligger to poeng bak.

SV Wehen Wiesbaden – SV Meppen 3-0

Begge lag hadde sjanser i starten og slutten av omgangen. I mellomtida utviklet det seg en lite underholdende kamp. Wehen tok styringen og hadde flest muligheter, noe som dog ikke endte i scoringer før pausen.

Etter en time sørget Stephan Andrist for den fortjente ledelsen. Kort tid senere traff Alf Mintzel tverrliggeren med et frispark. Daniel Kyereh gjorde det bedre og scoret to mål i løpet av kampens siste kvarter. Wehen vant kampen fortjent og gjorde Meppen til ligaens tabelljumbo.

Energie Cottbus – SG Sonnenhof Großaspach 0-0

Kampen mellom Cottbus og Großaspach var ikke en typisk målløs kamp. Begge lag hadde gode muligheter i første omgang. Mens bortelaget hadde flest muligheter mot slutten av omgangen, traff Streli Mamba tverrliggeren med en heading.

Etter pausen var hjemmelaget best og hadde omgangens største mulighet ved Daniel Stanese. Etter 70 minutter begynte kampen å bli svakere. Ingen av lagene klarte å bryte ned motstanderens forsvar, og dermed ble det ingen flere målsjanser.