Uffe Bech: Vi hører til i Bundesliga

146

Uffe Bech: Vi hører til i Bundesliga

Hannover 96’s Uffe Bech er overbevist om, at klubbens nye hovedtrener Thomas Schaaf kan få laget oppover på tabellen i løpet av våren, å en ny kontrakt i den øverste divisjonen i tyskland.

Hannover har fått en dårlig start på 2016 med tre tap på tre kamper i Bundesliga og er dermed er dem fortsatt uten seier under den nye treneren. Uffe Bech erkjenner at stemningen i laget ikke er det beste for tiden, og gir resultatene skylden. 

Stemningen er åpenbart ikke bra, når du har tapt et par kamper på rad. Og spesielt når lagene rundt oss har plukket opp en del poeng, sier Bech Bild. Før nyttår hentet Hannover 96 Thomas Schaaf inn som trener, og Uffe Bech er overbevist om at Schaaf og resten av spillerne sammen kan vinne kamper og sikre en ny sesong i den øverste serien.

– Vi har en ny trener på med en helt ny lineup og noen små andre ideer, og med svært kort pre-season er det sannsynligvis ikke uvanlig at bare tar noen få kamper før du virkelig kan se effekten av det.

- Annonse -

– Men jeg og resten av teamet tenker selvfølgelig, kan vi slå den på igjen. Vi har de spillerne for det, og alle rundt klubben vet at vi hører hjemme i Bundesliga. Det er bare ikke nok til å snakke om det, må vi vise det på banen også, sier Bech. Neste oppgave for Bech og co. er lørdagens bortekamp mot Dortmund.

Innlegget Uffe Bech: Vi hører til i Bundesliga dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -