Ukens hovedkamp: Lacazette med dobbel for Lyon

152

Alexander Lacazette med dobbel for Lyon, i storkampen mot Olympique de Marseille.

Begge lag var på utkikk etter seier i denne kampen etter de siste skuffende resultater i serien, og det var OL som gjorde det meste ut av hjemmefordel ved å ta alle de tre poengene. Vertene tok ledelsen i det 43 minutter av første omgangen Mathieu Valbuena scoret mot sitt tidligere lag, ladder skuddfoten fra sekstenmeteren, og klinker en til høyre for målvakten.

Kampen svingte voldsomt i starten av andre omgangen, vi måtte vente helt til det 61 minuttet før vi fikk mål nummer to, denne gangene var det Alexandre Lacazette som skulle score et av sine to for kvelden. Lacazette skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket lavt i målet.

I det 79 minuttet fikk Memphis Depay sin debut for Olympique Lyonnais, og han markerte seg med å gi Marseille et frispark på overtiden av andre omgang. Matheus Doria Macedo redusert for gjestene fra Marseille i det 67 minuttet, etter en dødball valgte han å skytte fra femmeteren, og i mål.

- Annonse -

Etter et frispark fra Nysigneringen Samson. I det 88 minuttet var Lacazette frempå og forsøkte seg, men skuddet fra spissen gikk rett i stolpen. I det 75 minuttet var Alexander Lecazette frempå med sitt andre mål for kvelden, etter han løsnet skudd og ballen gikk rett i mål fra en vanskelig vinkel.

Banens Beste: 

Alexander Lacazette igjen understreket hans betydning for dette Lyon-laget, i kveld var han konstant trussel for Marseille forsvaret gjennom hele kampen. Han viser seg også som sterk og god defensiv.

Kampstatistikk

 

Olympique Lyonnais Olympique de Marseille 3-1 (1-0)

 Høydepunkter

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -