Ull/Kisa overkjørt i 1.omg, tapte 1-3 hjemme for Levanger

649

Logo-UllKisalevanger logo

Ull/Kisa – Levanger 1-3 (0-2)

Hjemmelaget hadde før kampen mot Levanger, åpnet serien med to uavgjorte kamper, henholdsvis 1-1 hjemme mot Sandnes/Ulf, og det samme resultatet borte mot Bryne FK. Levanger har imponert med seier 3-2 borte mot Fredrikstad i serieåpningen, og ikke minst 1-0 seieren hjemme mot opprykksfavoritten Sandefjord Fotball.

Ull/Kisa ble overkjørt i perioder i 1.omgang, laget hang ikke med i kampen, og skal være glade for at det sto kun 0-2 ved pause. Scoringer fra Andreas Petersson etter 22 min og Jo Sondre Aas (25 min) skilte lagene.

Det ble tent et håp om poeng når Ole Kristian Langås reduserer etter 69 spilte minutter, men Andreas Petersson ville det annerledes, når han i siste minutt scorer sitt andre mål for kvelden og Levanger kan reise hjem med 3 nye poeng i «sekken», noe som betyr at Levanger har full pott etter 3 kamper med sine 9 poeng, som det eneste laget i OBOS-ligaen. Ull/Kisa står med sine to poeng uten seier før neste kamp som er hjemme mot Sandefjord Fotball, en ny vanskelig motstander å måle krefter med. Levanger skal spille hjemme mot Hødd.

Hjemmelagets trener, Vegard Skogheim, uttalte at laget spilte upresist, og tapte fortjent mot et bedre lag. Ull/Kisa har før sesongstart, blitt tippet ned igjen av de fleste «eksperter».