Ull/Kisa utklasset KFUM Oslo 3-0 og tok en fullt fortjent seier samt 3 viktige poeng.

516

Logo-UllKisa     Logokfum

Så møtes lagene igjen til nytt OBOS-ligaoppgjør, forrige kamp endte 0-0 i Oslo for en måned siden mellom disse to nyopprykkede lagene fra 2.divisjon. Før kveldens kamp, finner vi hjemmelaget under streken med 12 poeng på 15 kamper, mens bortelaget fra Oslo er å finne på 11.plass med 17 poeng. Dette er en kamp Ull/Kisa MÅ vinne for å kunne klarte oppover på tabellen og på trygg grunn.

Kun 3 min er gått av kampen, når Andreasson hos hjemmelaget sender et frispark inn foran mål som ingen medspillere treffer på, men ballen treffer stolpen, Jørstad får sjansen på returen, men skuddet får Hirschfeld tatt! For en dobbeltsjanse for Ull/Kisa tidlig i kampen!

Etter 19 min får Rognerud hos hjemmelaget muligheten når han skal prøve å heade mot mål, helt alene, men bommer på ballen!

3 minutter senere, finner Solberg sin makker Amundsen, sistnevnte smeller avgårde et skudd fra ca 20 meter, men treffer dårlig. Skuddet blir til en pasning til Ødemarksbakken, som skyter i steget fra 10-12 meter, men keeper Hirschfeld redder mesterlig!

Hjemmelaget har kommet best i gang, og får fortjent uttelling etter 27 min. Solberg header på et innlegg fra Amundsen, men Hirschfeld får til en fantastisk redning men må gi en retur. På returen får Krogstad tåa på ballen fra 2 meter og hjemmelaget leder 1-0, til stor jubel blant de 453 tilskuere på Jessheim Stadion.

Etter 36 min, skal hjemmelaget få mer å juble for. Solberg rundlurer to forsvarere nede ved cornerflagget, og kommer i full fart mot Hirschfeld. Fra skrå vinkel fyrer han løs og ballen dundrer over Hirchfeld og i mål, herlig prestasjon av Solberg og 2-0 til hjemmelaget.

Etter 43 min, kommer nesten 3-0! Ødemarksbakken er veldig nær ved å pirke ballen i mål, men en forsvarer får sparket ballen unna i siste liten!

Ull/Kisa går til pause med en fortjent 2-0 ledelse. KFUM Oslo har ikke hatt et skudd på mål de første 45 min.

Etter 47 min, sender Solberg et innlegg retning Ødemarksbakken, men en forsvarer hos bortelaget får beinet ballen til corner i siste sekund. Stor sjanse!

52 min er spilt, når Obeng hos Oslo-laget skal prøve å heade, men får en dytt. Det ropes på straffe, men dommer Mads Skarsem vinker spillet videre.

Etter 55 min, får Braathen sjansen når han header mot mål, men treffer feil og headingen går til side for mål! Ny stor sjanse for hjemmelaget.

Når halvtimen er spilt, får bortelaget sin første sjanse når Jonvik skyter fra 30 meter, men treffer en forsvarer.

Minutter senere, får Obeng sjansen med en heading fra 10-12 meter, men headingen går et par meter utenfor mål.

Så etter 66 min, får KFUM Oslo en stor mulighet når innbytter Ekblom får headet fra 6-7 meter, men ballen går utenfor den lengste krysset til Hagerup, nesten en redusering for Oslo-laget!

Så etter 80 min, kommer Ødemarksbakken alene med Hirchfeld, men keeperen redder med beina, her kunne det lett stått 3-0!

Men 3-0 kommer minuttet etter. Kapteinen på hjemmelaget, Jørstad, fyrer av et skudd fra 20 meter på et tildelt frispark, treffer tverrliggeren og inn i vinkelen. For et mål!

89 min viser kampuret, når innbytter Fjeldberg får sjansen fra kort hold, men forsøket går over mål. Her burde det stått 4-0 til Ull/Kisa!

5 min på overtid, smeller innbytter Kringberg avgårde et skudd som treffer muren, og Hagerup hos hjemmelaget må slå til corner.

Det ender 3-0 til Ull/Kisa, fullt fortjent. Hjemmelaget ligger fortsatt under streken, men kun 2 poeng opp til sikker grunn. Bortelaget er på sikker grunn, men dog kun et poeng unna nedrykksplass.

Fotballnerd.no fikk en kommentar fra hjemmelagets Kristoffer Ødemarksbakken: «Vi gjennomfører en veldig god kamp der vi skaper mye og har god kontroll defensivt. Første omgang er kanskje en av de beste omgangene vi har spilt i år, hvor vi tørr å spille ball og lager rom for hverandre. En veldig viktig seier som gir selvtillit i spillergruppa, nå er det bare å se frem mot Levanger neste søndag», avslutter Ødemarksbakken til Fotballnerd.no

Vi får også en kommentar fra bortelagets Dennis Obeng: «Kisa vinner alle dueller og andreballer, særlig i førsteomgang. Dette gir dem initiativet og 2 fortjente scoringer og masse selvtillit. Fullt fortjent seier og kanskje årsverste fra Kåffa», avslutter Obeng til Fotballnerd.no

Ull/Kisas lag: Hagerup, Amundsen, Braathen, Asani, Dragsnes, Rognerud (Fjeldberg fra 63 min), Jørstad, Andreasson, Krogstad, Solberg (Stensby fra 86 min), Ødemarksbakken

KFUM Oslos lag: Hirschfeld, Skaga, Abshir, Norheim, Aaroe, Rasch (Kringberg fra 86 min), Ek (Ekblom fra 46 min), Jonvik, Dahl, Obeng, Pettersen (Sæther fra 62 min)