Umiddelbar effekt for trenersparkende Hødd

174

Hødd 3-0 Åsane

Hans Erik Eriksen forlot sin post som Follo-sjef i vinter for å overta treneransvaret på Høddvoll. Det gikk ikke slik noen av partene hadde håpet på, og etter elleve poeng på fjorten kamper så Hødd seg nødt til å sparke østlendingen.

Det var derfor et revansjesugent Hødd-lag som entret Høddvoll lørdag ettermiddag. Kun syv minutter var gått da Åsane-keeper Eirik Østgaard måtte se Steffen Moltu overliste ham på en corner. Christoffer Aasbak svingte et presist hjørnespark inn i Åsanes femmeter som nevnte midtstopper Moltu enkelt headet i mål. Drømmestarten for midlertidig trener Steinar Lein skulle vise seg å bli enda bedre. 25 minutter var spilt da Aasbak på ny traff hodet til en lagkamerat fra dødball. Denne gangen var det kantspiller Kallevåg som nøt godt av Aasbaks presise fot. Serven ble nok en gang lagt i Åsanes femmeter, og akkurat som på 1-0 klarte ikke Østgaard å unngå baklengs for vestlendingene.

En marerittdag på jobben for Åsane skulle vise seg å bli det totalt motsatte for Aasbak & co. Denne gangen kom hjørnesparket på bakre stolpe, og for andre gang i oppgjøret raget Steffen Moltu høyest i feltet. Noe tomålsscoreren tydelig var fornøyd med da han kom med sin kommentar til Fotballnerd.no etter kampen.

–  Servitør Aasbak viser idag hvorfor han er satt opp som cornereksekutør!

Selv om Åsane gikk hardt ut i kampens andre omgang i håp om å få med seg noe, var de oransje i grunn aldri i nærheten av poeng denne søndagen på Høddvoll Stadion. Midtsopper Fredrik Pallesen Knudsen konkluderte skuffet etter kampen til Fotballnerd.no at dagens prestasjon ikke var bra nok.

–  Jeg har egentlig ikke så mye å si annet enn at vi presterer langt under middels. Vi svikter totalt i første omgang og slipper inn tre dødballmål. Da blir det selvfølgelig tungt å snu det. Vi prøver å gå hardt ut i andre, men skaper lite. Hødd legger seg lavt og da rir de inn seieren.