United legendene David Beckham og Sir Alex Ferguson tok turen tilbake til Old Trafford

107

Lørdag 14. November var David Beckham og Sir Alex Ferguson nok en gang på Old Trafford. Denne gangen var det ikke for å sanke inn nye trofeer, men for å samle inn penger til Unicef. Lagene som skulle spille var «Great Britain and Ireland XI» mot «Rest of the World».

I flomlyset på Old trafford ble det en underholdende kamp for enhver fotballfans. 75000 supportere hadde tatt turen til «Drømmenes teatre». Begge lag stillte med et solid mannskap, som var preget av tidligere storspillere som Luis Figo, Edwin Van der Sar og David Beckham.

Det ble som forventet, en rolig kamp. «Great Britain and Ireland XI» rullet ball fra starten og klarte å utligne etter 5 minutter. Det var veteranen Paul Scholes som scorte, etter en vidunderlig pasning fra Beckham.

Etter pausen var det en annen tidligere engelsk storspiller som var frampå. Denne gangen var det Owen, som klarte å doble ledelsen, etter et par fine kombinasjoner utført av Beckham og Scholes. Men ikke mange minutter senere, utlignet «Rest of the World». Det var ingen andre enn tidligere lagkamerat av David Beckham, Yorke som utlignet.

- Annonse -

Men det skulle mye til å slå Manchester of United-laget under Ferguson, når spillere som Beckham og Solskjær var i den engelske storklubben. Og dagens kamp var ikke et unntak. Omtrent midtveis i andre omgang setter Owen sitt tredje mål og slår spikkeren i kisten.

15 minutter før slutt, skjedde det noe oppsiktsvekkende. David Beckham ble byttet ut med sin eldste sønn, Brooklyn. Brooklyn spiller for øyeblikket i Arsenal og flere eksperter sier han har en lys fremtid i møte.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -