United-stjerne om Liverpool: – De spiller ikke dårlig

322
Bruno Fernandes. Bilde: Александр Вепрёв, Wikimedia.

Før det andre møtet mellom Manchester United og Liverpool i løpet av én uke, mener Bruno Fernandes at ikke all kritikk mot Liverpool-laget er fortjent.

Da lagene møttes til Premier League-kamp på Anfield forrige helg, lyktes ingen av lagene med å score, og kampen endte 0-0. Denne søndagen møtes lagene igjen i FA-cupen, denne gangen på Old Trafford.

Mens Manchester United for øyeblikket leder serien – laget kan bli forbigått av Manchester City om Pep Guardiolas menn vinner hengekampen mot Everton – har Liverpool slitt med resultatene i det siste. Laget har ikke vunnet på fem kamper i Premier League, og gått av banen uten å score i de fire siste.

Les også: Rafael Benitez er ferdig i Kina

Jürgen Klopps lag har fått kritikk for de siste kampene. Manchester Uniteds midtbanestjerne Bruno Fernandes mener imidlertid at prestasjonene til søndagens motstandere ikke har vært dårlige.

– Jeg synes ikke Liverpool spiller dårlig. De vinner ikke, og det er poenget. Når lag ikke vinner, snakker alle om det. Når spillere ikke scorer, snakker alle om det, sier portugiseren i et intervju på Manchester Uniteds hjemmeside.

– Jeg merker det selv fordi jeg vet at standarden er høy. Jeg kom hit, scoret mange mål og spilte mange målgivende pasninger, og alle vil ha mål og målgivende fra meg. Det er det samme – alle forventer mål av Salah, av Firmino og av Mané. De har  ikke scoret i de siste kampene, og det begynner å føles som «åh, de spiller ikke bra». De skaper, de spiller, men de andre lagene spiller bedre, utdyper Fernandes.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Kommentarer

kommentarer