Upamecano-overgang til Bayern bekreftet av Bayerns sportssjef

249
Dayot Upamecano. Bilde: Werner100359, Wikimedia.

Midtstopperen Dayot Upamecano er klar for Bayern München etter den inneværende sesongen. Overgangen bekreftes av Bayerns sportssjef Hassn Salihamidzic.

Bayern benytter seg av Upamecanos utkjøpsklausul. 22-åringen forlater dermed RB Leipzig for rundt 43 millioner euro etter sesongen. Upamecanos kontrakt varte opprinnelig fram til sommeren 2023.

– Vi har hatt gode, intense og profesjonelle samtaler med Dayot og agenten Volker Struth i mange måneder. Etter en lang prosess er spilleren, familien og managmentet overbevist at FC Bayern er den rette partneren, siteres Bayerns sportssjef i avisen Bild.

Les også: Første serierunde 2. divisjon

- Annonse -

Bayern har dermed funnet erstatteren for David Alaba. Den østerrikske landslagsspilleren er på utgående kontrakt, var ikke fornøyd med Bayerns tilbud, og forlater klubben til sommeren.

I Upamecano har Bayern sikret seg en ettertraktet spiller. Flere storklubber, blant dem Manchester United og Liverpool, ryktes å ha vært interessert i å signere franskmannen. Til tross for fristende interesse fra utlandet, har Upamecano bestemt seg for å fortsette karrieren i Bundesliga. Så langt har midtstopperen spilt 102 kamper (fire mål, tre målgivende) på øverste nivå i Tyskland.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -