Utelukker ikke at han forlater Chelsea i sommer

243

Den belgiske landslagskeeperen Thibaut Courtois utelukker ikke at han forlater Chelsea i sommer, tre år før hans kontrakt går ut. Den tidligere Atletico Madrid-keeperen er linket til Real Madrid.

«Jeg sier ikke ja, jeg sier ikke nei. Jeg vet ikke,» sier Courtois til den belgiske tv-kanalene RTBF på spørsmål om han blir i Chelsea også neste sesong.

Chelsea vant Premier League i fjor, men årets sesong har vært meget svak. De startet elendig under Jose Mourinho, og han ble sparket i desember. Under Guus Hiddink har resultatene i ligaen blitt bedre, men 10. plass og ute av både FA-cup og Champions League betyr trolig at laget må vinke farvel til deltakelse i Europa neste sesong. Håpet om å kapre en plass, selv i Europa League, er svært tynt.

«Jeg har ennå tre år igjen av kontrakten med Chelsea, og vi må se hva de ønsker. Men det er klart at denne sesongen har forandret meg. Inntil nå har jeg vært med og kjempet om trofeer hver eneste sesong. Vi må bare håpe at neste sesong blir bedre,» sier 23-åringen.

- Annonse -

Han sier videre til tv-kanalen at han trives med å trene med De røde djevlene, det belgiske landslaget, som forbereder treningskamp mot Portugal tirsdag.

«Nivået er høyere på treningene med Belgia. Det er bare verdensklassespillere her, mens i Chelsea er det spillere som er rangert lavere og vi har ofte treninger med ungdomslagsspillere,» sier Courtois.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -