Utrolig prestasjon av en fantastisk mann

126

Utrolig prestasjon av en fantastisk mann

Jamie Vardy ble lørdag kveld den første spilleren i Premier Leagues historie til å score i elleve kamper på rad. Leicester-manager Claudio Ranieri hyller sin elev.

Vardy tangerte den tidligere Manchester United-spissen Ruud van Nistelrooy med scoring i ti kamper på rad forrige helg, men fikk altså sitt ellevte i går kveld da han satte ballen i nettet bak David De Gea til 1-0 i det 24.minutt.

Claudio Ranieri kunne fortelle at de hadde to klare mål foran kampen mot Manchester United. Vinne kampen, og hjelpe Jamie Vardy med å ta rekorden.

– Jeg er veldig fornøyd fordi før kampen sa jeg til spillerne; Èn, vinn kampen og to, gjør det dere kan for å hjelpe Vardy med rekorden, sa den sympatiske manageren til Sky Sports etter kampen.

- Annonse -

– Vi tar ett poeng, det er bra for tabellen, og Jamie tok rekorden. Dette har vært en veldig god kveld, fortalte han.

Jamie Vardy har som kjent hatt en lang vei til toppen. Han ble frigitt av Sheffield Wednesday som ung gutt, og måtte gå gradene via klubber utenfor det engelske ligasystemet, med noen steg oppover divisjons-stigen hele veien. Ranieri tok i bruk store ord for å beskrive eventyr-spissen sin.

– Det er en utrolig prestasjon. For fem år siden spilte Jamie i lavere divisjoner og det er vanskelig å komme seg opp så raskt. Denne fantastiske mannen er ikke bare vår toppscorer, han jobber også hardt, og det er veldig viktig at du har en spiss som angriper ballen og presser, sa Ranieri om 28-åringen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -