Utrolige 8-4. Her kan du gjenoppleve den gamle scoringsrekorden

230

Borussia Dortmund vant 8-4 mot Legia Warzawa i en utrolig kamp på Signal Iduna Park i Champions League tirsdag.

Da Marco Reus satte inn det siste målet i kampen på overtid, ble det også rekord i antall scoringer i en Champions League-kamp.

Dortmund stilte et ganske reservespekket lag, uten stopperkjempen Sokraits, uten midtbanedirigenten Julian Weigl og ikke toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang eller Mario Götze i front. I stedet spilte Marco Reus sin første kamp siden han ble skadet i cupfinalen mot Bayern München i mai. Det gjorde han med glans med tre scoringer og involveringer i ytterligere tre scoringer.

Med 12 scoringer ble det altså rekord. Den tidligere rekorden hadde 11 scoringer, da AS Monaco i 2003/04-sesongen slo Deportivo La Coruna 8-3.

- Annonse -

I videon får man gjensyn med spillere som blant andre Dado Prso (som scoret fem mål!), Ludovic Guily, Diego Tristan og Juan Carlos Valerón.

På tredjeplass på tidenes scoringsfest i Champions League er det to kamper som endte 7-2, og Rosenborg er et av de to taperlagene. De tapte mot Paris St. Germain i 2000. Lyon mot Werder Bremen (7-2) i 2005 er også på scoringspallen.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -