"Vær smarte, dere er rever"

156

«Vær smarte, dere er rever»

Riyad Mahrez avslører hva Claudio Ranieri sier før kampene til, de snart rykende ferske seriemesterne Leicester City. 

For når The Foxes entrer matten på Old Trafford er de bare 90 minutter + tillegg unna å bli Premier League mestere for første gang i klubbens historie og den sjette klubben til å vinne Premier League siden oppstarten i 1992. Manchester United, Arsenal, Blackburn, Chelsea og Manchester City er de lagene som har vunnet.

Leicester har levert en sesong som ikke ligner grisen og har kamp etter kamp overrasket alle og vunnet med sin relativt enkle taktikk, ved å klarere ball oppover, spille i bakrom og komme til avslutninger. Jamie Vardy har skåret på bestilling og sammen med assistkongen og kanskje Premier Leagues beste spiller i år, Riyad Mahrez så troner de på topp på spillerbørsene.

- Annonse -

Nå avslører nevnte Mahrez, hva Claudio Ranieri sier før kamp:

«Vær smarte, dere er rever» er Leicester-managerens faste utsagn før han sender sine spillere på banen.

Leicester blir ofte kalt for The Foxes, som oversatt betyr rever. Og revene er kjent for å ikke gi seg, og det har Leicester vist i år. Så for vi se om de klarer å sikre gullet mot Manchester United på søndag, eller om de til mandag for å se om Tottenham går på et tap i London-rivaleriet mot Chelsea.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -