Valbuena Fullfører overgangen fra Lyon til Fenerbahce

136

Mathieu Valbuena har fullført overgangen fra Lyon til Fenerbahce tirsdag. Klubbene er enig om prisen, og vil koste den tyrkiske fotballklubben € 1,5 millioner.

Tidligere på dagen gjennomførte franskmannen den obligatoriske legesjekken, og det er forventet 32-åringen vil signere en to-års avtale med klubben, med opsjon på ytterligere ett år, etter å ha vært to år i Lyon. Valbuena scoret 12 mål på 76 kamper for Lyon etter overgangen fra Dynamo Moskva i 2015.

Den tidligere landslagsspilleren var utvilsomt glad når alt var gjennomført, forteller han til Fenerbahce TV: “Fenerbahce er en veldig stor klubb.

“Vi har vært i konstant kontakt  de siste dagene, og vi snakket om prosjektet. Jeg glader meg til å komme igang, samt å få være en del av denne store klubben. Jeg er veldig spent.”

- Annonse -

Ligue 1 klubben bekreftet spillerens avgang tirsdag i en uttalelse på sin nettsider:

“Olympique Lyonnais meddeler at Ovegangen for Mathieu Valbuena til Fenerbahce verd € 1,5 millioner, er i boks, vi ønsker han lykke til videre i karrieren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -