Vålerenga Fotball permittere 55 ansatte

43
Intility Arena Foto: Kjetil Ree, Wikimedia

Vålerenga Fotball er som alt annet berammet av koronaviruspandemien. Noe som fører til enorme konsekvenser for ikke bare Vålerenga, men også en rekke andre klubber.

 

Vålerenga Fotball har sett seg nødt til å permittere 55 ansatte, det inkluderer også klubbens kvinnelag Vålerenga Damer. Eliteserielaget for menn er ikke omfattet av tirsdagens vedtak, som ble formidlet i en pressemelding.

– Styret i klubben har besluttet at alle ansatte, inkludert Damer A-spillere med profesjonell kontrakt, skal omfattes av permitteringer fra nå av og inntil videre. Det vil bli tatt hensyn til enkelte, ut fra deres situasjon. Totalt vil ca. 55 medarbeidere bli berørt. En del av disse har kun mindre engasjement, står det.

Kampen mot viruset har ført til stopp i all idrettsaktivitet, og Vålerenga melder at dette påfører klubben store økonomiske tap.

– De neste tre månedene vil klubben opparbeide et vesentlig underskudd mot planlagt budsjett. Det er allerede en realitet at vi ser et bortfall av inntekter fra løpende aktivitet, prosjekter, arrangementer og markedet generelt. Dette er dramatisk for likviditeten og hele økonomien, står det i pressemeldingen.

Kommentarer

kommentarer