Vålerenga henter midtbanespiller fra Avaldsnes

182
Vålerenga etter seieren i cupfinalen. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Etter at Elise Thorsnes tidligere har signert for Vålerenga, går Ylinn Tennebø den samme veien fra Avaldsnes til klubben fra hovedstaden.

Tennebø, som tidligere spilte for Tornado Målly og Kaupanger, signerte for Avaldsnes sommeren 2019. For Avaldsnes spilte hun 33 kamper og scoret 3 mål.

– Vi er glade for å få Tennebø inn i troppen. Hun er en midtbanespiller med de egenskaper vi verdsetter høyest – nemlig å arbeide hardt, men samtidig også ville utvikle seg og tørre å mislykkes for å bli bedre, sier Vålerengas trener Jack Majgaard Jensen til klubbens hjemmeside.

Les også: Per Kristian Bråtveit nærmer seg overgang til en større liga

- Annonse -

Tennebø selv forteller om et positivt førsteinntrykk hun fikk av sin nye klubb.

– Jeg er stolt over å kunne bli en del av Vålerenga og veldig glad for å kunne få denne muligheten. Inntrykket mitt av klubben er også godt, med gode trenere, spillere og fasiliteter. Målsettingene er høye, og derfor er det selvfølgelig spennende å få være med på dette. Det føles ut som det riktige steget videre i min fotballkarriere, sier 20-åringen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball                               

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -