Vålerenga knuste Strømmen

556
Bård Finne scoret to i LSK-hallen, fredag ettermidag. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

(Vålerenga IF 4-1 Strømmen IF)

Vålerengas andre treningskamp gikk langt bedre enn den første. Vålerenga vant 4-1 mot Strømmen i LSK-hallen, fredag ettermiddag.

Målshowet startet tidlig. Allerede etter 7 minutter kom Engas første for dagen. Aron Dønnum legger ballen ut til en overlappende Christian Borchgrevink som klinker kula i mål.

10 minutter senere dro Bård Finne seg inn i banen, og innover i 16-meteren. Skuddet er hardt og lite velplassert, men keeper rekker aldri å reagere. Ballen flyr inn i nettet med stor kraft.

Vålerengas tredje mål er vakkert. Chidera Ejuke tar en overstegsfinte utenfor 16-meteren og skrur ballen ned i lengste hjørne.

5 minutter før pause skulle Levanger få sin eneste nettkjenning for kvelden. Både dårlig forsvarsspill og flaks gjør at Sivert Gussiås enkelt kan heade inn reduseringen.

Rett før pause viste Bård Finne seg fra øverste hylle. Ballen spilles mellom forsvaret. Bård Finne er alene med keeper og chipper ballen elegant over sisteskansen, og i det åpne buret.

Lagene gikk til pause på 4-1, og det ble også sluttresultatet. Vålerenga vant et straffespark i 2.omgang, men Fitim Azemi blåste ballen langt til side for mål.