Vålerenga og Johnson fortsetter seiersrekka

226

Vålerenga tok i mot Odd til hovedkampen i den 2. runden av årets Eliteserie. Oslolaget kom fra en sterk borteseier i Kristiansund sist mandag, mens gjestene fra Skien tapte hjemme mot Haugesund.

Vålerenga tok kommandoen fra start og var nære på å gå opp i ledelsen allerede etter fem minutter da Sam Johnson var frampå, men en god prestasjon av Sondre Rossbach sørga for at ikke hjemmelaget fikk en kanonstart på kampen. Lagene gikk til pause på stillinga 0-0 i en omgang der hjemmelaget hadde et lite overtak.

Det tok bare 4 minutter av 2. omgangen før Vålerenga ble tildelt straffe, men nok en gang var Sondre Rossbach på hugget og reddet straffen fra Simen Juklerød. Like etter så var det Odd som gikk opp i ledelsen med Bilal Njie etter at Adam Larsen Kwarasey rota det til ute i feltet. Men Odd fikk ikke være lenge i føringen. kun to minutter etter utlignet Jonatan Tollås Nation, og kun fem minutter senere er Vålerengas nye angriper Sam Johnson inne i boksen og banker inn 2-1 mellom beina på en sjanseløs Sondre Rossback.

Kampen ender 2-1 og Vålerenga kan se tilbake på de to siste kampene med full pott, mens Dag Eilev og Odd går inn i landslagspausen med null poeng.