Vålerenga vant 2-1 over danske Silkeborg på La Manga

268

Vålerenga er på treningsleir på La Manga og spilte sin tredje treningskamp onsdag da laget møtte danske Silkeborg. Dette var avslutningskampen for Enga før laget returnerer til Norge.

Silkeborg tok ledelsen i kampen etter 13 min på et billig straffespark ifølge Engas hjemmeside, men Oslolaget kom tilbake og utlignet 10 min før pause ved Henrik Kjelsrud Johansen.

Resultater dagens treningskamper: Vålerenga – CSKA Moskva endte målløst

Seiersmålet kom ved Fitim Azemi etter 71 spilte minutter, hans første scoring for Enga.

Henrik Kjelsrud Johansen hadde også en scoring tidlig i kampen, men ble korrekt avblåst for offside, ifølge kamprapporten på Vålerengas hjemmeside  der du også kan se lagets scoringer.

Vålerenga tapte sin første treningskamp på La Manga mot Neutchätel Xamax 0-1, og i sin andre kamp ble det 0-0 mot CSKA Moskva.