Ja til Vålerenga – nei til treårskontrakt

530
Jonatan Tollås Nation scoret for Vålerenga. Foto: Torbjørn Andersen, Fotballnerd.no

Vålerenga-kaptein Jonatan Tollås Nation mener signeringen av Amor Layouni er veldig bra for klubben. Tollås Nation mener klubben bør sikte høyere enn i fjorårssesongen.

Det drøyde en stund før Jonatan Tollås Nation signerte ny kontrakt for Vålerenga men nå gleder han seg til å bidra for klubben.

-Det tok litt tid før vi ble enige. Vi var ikke enige om lengde og innhold i kontrakten. Økonomien var ganske satt, sier Jonatan Tollås Nation til Fotballnerd.no.

Han valgte bort treårskontrakt andre steder for en ettårskontrakt i Vålerenga.

- Annonse -

– Jeg kunne signert treårskontrakt andre steder og sikret meg for tre år. Men hvis jeg ikke spiller 15 kamper i år, så har jeg ingenting å gjøre på en fotballbane å gjøre, sier Tollås Nation.

Han er veldig fornøyd med at Vålerenga sikret seg Amor Layouni :

-Han er en veldig god signering for oss og han funket veldig godt i Bodø/Glimt-systemet med 4-3-3 der. Dag Eilev Fagermo ønsker jo 4-3-3 og gjennombruddshissighet på kantene, sier Tollås Nation og fortsetter:

– Er det en ting jeg skal nevne med Layouni så er det gjennombrudd. Det er en veldig fin miks for oss å ha ham på venstre og Aron Dønnum på høyre. Dønnum er mer en dribler og mer uforutsigbar, mens Layouni er mer gjennombrudd og den kombinasjonen er veldig bra, sier Tollås Nation.

Kjøpet av Amor Layouni gjør at fjorårskometen Osame Sahraoui trolig flyttes lengre bak i banen.

– Det positive med ham for vår del er han kan spille i forskjellige posisjoner. Han er ikke låst til å spille venstre kant. Han kan sikkert spille høyre indreløper og venstre indreløper også og er veldig anvendelig for oss, sier Tollås Nation og fortsetter:

-Han har vokst til å bli en viktig spiller for oss og har et utrolig potensial videre til å utvikle seg fordi han har fortsatt mye å utvikle. Med den grunnpakka han har og den fotballforståelsen the sky is the limit, sier Tollås Nation.

Han tror sesongen med Vålerenga blir bra.

-Med forrige sesong i bakhodet som var veldig oppløftende for oss. Jeg håper det blir enda bedre enn i år. Nå var det Dag Eilev Fagermos første år i fjor og han har fått mer tid til å sette sitt preg på laget, treningen og fasiliteter her, sier Tollås Nation, som forteller at årets målsetting foreløpig ikke er satt.

-Vi har ikke pratet så mye om det men er det er naturlig å sikte høyere enn i fjor. Vi ønsker å ta flere poeng enn i fjor, sier Jonatan Tollås Nation.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -