Valsvik og Braunschweig på tabelltopp, elendig sesongstart for St. Pauli

333

2. Bundesliga er nå tre runder inn i sesongen, og Gustav Valsviks Eintracht Braunschweig topper tabellen med 9 poeng på 3 kamper. Søndag ble Even Hovlands Nürnberg slått hele 6-1! Både Valsvik og Hovland startet i hvert sidt forsvar, og til slutt ble det Valsvik som fikk mest å juble for. Guido Burgstaller ga Nürnberg en fin start på kampen med 0-1 etter 8 minutter, men derfra gikk det bare nedover. Dominick Kumbela utlignet ikke lenge før pause, mens Saurli Decarli økte til 2-1 rett før pause. Samme mann økte til 3-1 ti minutter ut i andre omgang, mens et selvmål fra Davy Bulthuis samt scoringer fra Nik Omladic og Christoffer Nyman fastsatte sluttresultatet til 6-1. Even Hovland pådro seg forøvrig et gult kort.

Dynamo Dresden slo St. Pauli 1-0.

Vegar Eggen Hedenstad spilte ikke for St. Pauli, som tapte 1-0 borte mot nyopprykkede Dynamo Dresden. St. Pauli har hatt en svak start på sesongen og står med 0 poeng etter 3 kamper. Andreas Lambertz sendte Dresden i ledelsen etter kun 7 minutter, og resultatet sto seg kampen ut. Veton Berisha spilte hele kampen da Greuther Fürth sikret seg en sen seier mot nyopprykkede Erzgebirge Aue på lørdag. Sebastian Freis sendte Greuther Fürth i ledelsen etter 39 minutter, mens Serdar Dursun økte til 2-0 like etter pause. En scoring fra Mario Kvesic og et selvmål fra Marcel Franke førte imidlertid til at det sto 2-2 etter 78 minutter, men Franke gjorde opp for feilen da han satte inn 3-2 helt på tampen av kampen. Zlatko Tripic ble byttet inn i det 71. minutt, mens Veton Berisha pådro seg et gult kort i løpet av kampen.

Bård Finne spilte en omgang for Heidenheim som tapte 2-1 hjemme mot nyopprykkede Würzburger Kickers. Kickers har fått en fin start på livet i 2. Bundesliga og står med 4 poeng på 3 kamper. Iver Fossum spilte hele kampen da Hannover spilte 1-1 borte mot Bochum fredag kveld. Hannover ligge på en fin 2. plass i 2. Bundesliga med 7 poeng på 3 kamper, og Fossum har spilt samtlige minutter.