Valsvik-selvmål da Braunschweig tapte målfesten mot Osnabrück

178

(Braunschweig – Osnabrück 3-4) Mens Osnabrück beholder serieledelsen i 3. Liga etter seieren mot Braunschweig, forblir hjemmelaget på siste plass. Gustav Valsvik bidro til Osnabrücks seier med selvmålet til 1-1.

Etter at Braunschweig satte stort press på serielederne i begynnelsen av kampen, tok hjemmelaget en fortjent ledelse etter litt over et kvartet. Via Osnabrücks Felix Agu spratt ballen over streken.

Kun to minutter senere utlignet Gustav Valsvik for Osnabrück da han styrte Agus innlegg i eget mål.

Braunschweig styrte deretter, men bommet på sjansene sine. Leandro Putaro sendte til slutt hjemmelaget på nytt i ledelsen fem minutter før pausen, men kun ett minutt senere utlignet Marc Heider på nytt.

Fem minutter etter pausen ledet Osnabrück plutselig med to mål. Først konverterte Marco Alvarez et straffespark, og kun to minutter senere scoret han sitt andre for dagen fra spiss vinkel.

Osnabrück kontrollerte deretter kampen. Braunschweig brukte lang tid før de på nytt begynte å angripe, og stort sett var vertene for unøyaktige i angrepsspillet. Ti minutter før slutt scoret Manuel Janzer for Braunschweig, men dette var kampens siste scoring.

Osnabrück har dermed 26 poeng. Braunschweig står med åtte poeng etter 13 kamper.