Valsvik tilbake i Godset

139
TILBAKE I DRAMMEN: Gustav Valsvik er klar for Strømsgodset. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Gustav Valsvik (27) er klar for Strømsgodset. Det betyr at stopperkjempen vender tilbake til Drammen, og klubben han vant seriesølv med i 2015 og spilt 71 kamper for.

Stopperbautaen har signert en kontrakt med Godset ut 2023-sesongen.

På Strømsgodsets hjemmesider tirsdag kveld står det følgende:

Klubben har jobbet hardt med å få på plass signeringen av Gustav de siste fire månedene. Tirsdag ble de siste detaljene spikret og 27-åringen signerte en avtale ut 2023. Strømsgodset vil takke spillerinvesteringsselskapet Blå Magi som har bidratt og gjort denne overgangen mulig.

- Annonse -

Fem år etter at Gustav ble solgt til tyske Eintracht Braunschweig for over ti millioner kroner, skal han igjen ikle seg den vakre marineblå drakta. Dette er utvilsomt en gledens dag for alle som er glad i Strømsgodset.

Gustav Valsvik terminerte kontrakten med Rosenborg for kort tid siden, og har vært en ettertraktet stopper for flere klubber. 27-åringen er veldig fornøyd med å være på plass i Drammen.

– Det føles som å komme hjem igjen. Da jeg tok toget over Drammenselva så kjente jeg litt på følelsene. Jeg har alltid hatt lyst til å komme tilbake hit – det har jeg sagt hele tiden. Jeg føler dette er et perfekt valg akkurat nå. Jeg vet det har vært turbulent her, men det trigger meg bare enda mer til å komme tilbake og bli med på veien videre. Jeg skal ut på Marienlyst og gi jernet foran fansen når den tid kommer, sier Gustav Valsvik til Godsets hjemmeside og fortsetter:

– Jeg er blitt fem år eldre og fått mer rutine på baken. Jeg skal bidra med lederegenskaper og treningskultur. Jeg skal bidra med mitt og det kommer til å merkes, sier 27-åringen.

Nysigneringen er tydelig på at klubben betyr mye for han. Onsdag er han med på sin første trening med laget på Marienlyst. Gustav har trent godt med Rosenborg i oppkjøringen og føler seg i god fysisk form.

– Strømsgodset betyr mye for meg og har betydd mye for min karriere. Nå er jeg tilbake og klar for et nytt kapittel. Jeg har trent godt en lang periode og har ikke vært skadet på mange år, sier Valsvik til klubbens hjemmeside.

Fornøyd trenerduo

Strømsgodsets trenerduo Bjørn Petter Ingebretsen og Håkon Wibe-Lund er utrolig glade for at signeringen av Valsvik endelig gikk i boks. Begge var på plass på Marienlyst da stopperkjempen fra Vik signerte avtalen.

– Spillemessig får vi inn en bauta. En som er god i duellspill og på dødball begge veier. Vi har sluppet inn for mye mål på dødball de siste sesongene og det har vi en forventning om at Gustav skal gjøre noe med. Han er en lederskikkelse som det er godt å gå i krigen med. Det er veldig motiverende for hele klubben at han velger å komme hit nå. Vi vet at dette er noe han virkelig ønsket, sier Bjørn Petter Ingebretsen til klubbens hjemmeside.

– Gustav kommer hjem for å bidra til å løfte klubben igjen. Han representerer et lederskap som er viktig for oss og vi skal bygge videre på de lederne vi allerede har her. Vi er privilegert som får en spiller av hans kaliber til Godset nå. Han er en vi har savnet i noen år og har kvaliteter som vi trenger i laget. En type som tar ansvar og som går foran. Gustav blir en viktig bærebjelke for oss, fortsetter Wibe-Lund.

Gustav Valsvik skal spille med nummer 71 på ryggen – samme nummer som sist han var i klubben.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -