Valverde vil ikke undervurdere Celta Vigo i returkampen

167

Celta Vigo og Barcelona spilte 1-1 i første kamp i Copa del Reys åttendedelsfinalen.

José Arnaiz ga Barcelona tidlig ledelse, men like før pause utlignet dansken Pione Sisto. Selv om Ernesto Valverdes gutter har en liten fordel i og med at de har et bortemål med seg til returkampen på Camp Nou. Så vil ikke Valverde undervurdere Celta Vigo, som for noen uker siden spilte 2-2 på Camp Nou – et resultat som vil sende dem til en kvartfinale.

– Men dette er enn annen turnering, og vi kjenner Celtas kvaliteter. De viste det i La Liga, og igjen i dag sa Valverde etter kampen ifølge Goal. De kommer til å spille og vi ønsker at de skal det. Vi kjenner deres kvalitet fra La Liga. Vi respekterer dem mye. Ingenting er ennå klart.

Barcelona stilte uten flere av sine stjernespillere som Suárez, Messi, Iniesta og Jordi Alba, men treneren var fornøyd med spillerne sine etter kampen.

- Annonse -

– Det har vært noen endringer fra den siste La Liga-kampen, men mange av spillerne som spilte i dag har spilt og gjorde det godt.

«Jeg er fornøyd med laget jeg har. Jeg tror at det er dypt, og det er spillere som kan hjelpe oss i mange situasjoner.

Ousmane Dembélé spilte også sin første kamp siden han ble skadet i september 2017 da han ble erstattet, men han hadde ingen innflytelse på kampens resultater.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -