Van Bommel: Slik blir topp 3 i Bundesliga

199

Den tidligere Bauern München-profilen Mark van Bommel, følge ennå med Bundesliga. Nå gir han sitt tips for topp tre i Bundesliga.

I 2006 byttet han fra FC Barcelona til FC Bayern München, hvor han hadde fem flotte år med de tyske gigantene. Nå har den tildligere Barcelona og Bayern München-spilleren blitt pensjonist, , men han er fortsatt svært interessert i Bundesliga, som han følger tett.

I et intervju med Bundesliga.com har han også kommet hvem han trur blir topp 3 på slutten av sesongen, og her kommer en stor overraskelse.

– Bayern München vinnere i år som de siste årene. Det er jeg sikker på. Så jeg ser Dortmund som nummer to og Leipzig på tredje plass. Overraskende er det ikke? Men det er mitt tips til årets topp 3, sier nederlenderen.

- Annonse -

Van Bommel fortsetter med lovord for RB Leipzig. Dem er et lag som har startet godt, og jeg tror dem har ennå mer i seg. De er stabile, og de spiller med stor tro. De minner meg om Ingolstadt sist sesong eller Hoffenheim i 2007/08-sesongen.

Om dem fortsetter å ha det nivået dem har inne, og får ennå mer ut av spillerne, men dem har et stort potensial, avslutter han. Klubben hentet i sommer stortalentet Oliver Burke fra Nottingham Forest og Timo Werner fra Stuttgart.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -