Van Dijk trener igjen – men er flere uker unna kampform

359

Virgil van Dijk er tilbake i trening igjen med laget etter han valgte å streike seg til en overgang i sommer. Noe som ikke ble noe suksess for spilleren. 

Forsvarspilleren Virgil van Dijk var i sommerens overgangsvinduet ryktet til Liverpool og Chelsea. Nederlenderen sendte også tilsynelatende inn en overgangssøknad, men uten noe form for suksess, ettersom Southampton nektet et salg av klubbens største profil i sommer.

Nå 26 år gamle Van Dijk innsett  at han ikke kommer noen vei og har gjenopptatt treningen med Southamptons førstelaget. det skriver The Telegraph.

Avisen melder at flere av hans lagkamerater har ønsket han velkommen tilbake på trening, og han har trent med laget hele denne uken. Men det er fortsatt en stund til  han er klar til han er i kampform.

- Annonse -

Van Dijk ville være » flere uker unna å være i form til å spille kamper », og det antas at i nærmeste fremtid vil spille for klubbens U23 lag for å tilegne seg nødvendig kampform til å spille i Premier League.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -