Van Persie gir seg ikke ennå og har signert ny kontrakt

260

Robin van Persie har bestemt seg for at han ikke legger opp ennå, og har signert en ny ettårskontrakt med Feyenoord. Feyenoord var klubben Van Persie startet sin fotballkarriere.

Det er klubben som har gått offentlig ut med kontraktsforlengelsen. Angriperen kom tilbake til sin barndomsklubb i januar og da signerte han en kontrakt ut sesongen der begge parter «skulle se an situasjonen» på slutten av den sesongen.

Feyenoord skuffet i ligaen året etter at de ble seriemester, men ble cupmester.

Van Persie er 34 år gammel.

- Annonse -

«Klubben gjorde det kjent gjennom teknisk direktør Martin van Geel, trener Giovanni van Bronckhorst og andre at Feyenoord ønsket å beholde angriperen. Og Robin har sagt at han vil spille en sesong til,» heter det i en offisiell uttalelser fra Rotterdam-klubben.

Van Persie scoret fem mål på 12 kamper for Feyenoord i Eredivisie. Han er mest kjent fra sine suksessfulle perioder i Arsenal og Manchester United. I 2015 dro han fra Premier League etter 11 sesonger og spilte for Fenerbahce.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -