Vaulen mister kapteinen

260

Vaulen har slitt med en del skader denne sesongen, å dermed må de hente inn noen forsterkninger å de har hentet inn 2 nye spillere samt mistet kapteinen.

Vaulen kaptein Jimmy Jonevret spiller Fredag sin siste kamp for Vaulen Beachboys, han flytter tilbake til sitt hjemland Sverige å dermed mister Vaulen en meget viktig spiller resten av denne sesongen.

Jonevret har 44 kamper å 6 nettkjenninger for de oransje.

Men når man mister spillere må man jo forsterke å det har nettopp Vaulen gjort, de har hentet inn en forsvarspiller og en hjemvendt sønn fra Danmark.

- Annonse -

Vaulen møtte Brodd borte på Torsdag å der vant de 1-0 etter en perle av Lennox Kanu, å etter kampen signerte Brodd forsvarer Kristian Gaard under for Vaulen, å han har ikke spilt et eneste minutt i år for gjengen fra Midjord men Bo vet hva han gjør å Gaard kan bli en ypperlig signering for Beachboys. Alexander Surdal Nilsen vender hjem igjen fra et 5 års langt studieopphold i København, han har tidligere vært i Vaulen. I 2012 skjøt han Arna Bjørnar opp i 2 divisjon, å hvis han og Kanu finner tonen sammen kan de fort skyte Vaulen til fornyet kontrakt. Surdal Nilsen er ferdig med studiene 12 Juni.

Så møt opp på Fredag på Beachboys Arena å se Vaulen – Vardeneset, når Jonevret spiller sin siste kamp for de oransje. Kampstart 19:00

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -