Vebjørn Hoff: – Jeg er heldig med at de prioriterer løpene og jeg får et åpent skudd fra 20 meter

274
Vebjørn Hoff er fornøyd med resultatet. Her avbildet i kamp for Odd i 2020. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Start – Odd 0-5

Det var aldri noe tvil om hvor seieren skulle havne i kveldens kamp mellom Start og Odd.

Odd styrte det meste på Sparebanken Sør Arena og det skulle bare ta fire minutter før den første ballen satt i nota bak Start-keeper Amund Wichne. Torgeir Børven finner Markus Kaasa med en fin pasning, som på elegant vis løfter ballen over Start-keeperen.

Åtte minutter senere dobler Odd ledelsen, Vebjørn Hoff plukker opp ballen på egen banehalvdel og setter fart, merkelig upresset med et Start-forsvar som rygger og rygger, på 17 meter så kliner han til og ballen plasserer seg perfekt i hjørnet, 0-2 er et faktum.

– Ja, de tømmer seg vel på midten i duellen i forkant og jeg får går rett på forsvarsfireren med tre angripere som jager bakrom. Jeg er heldig med at de prioriterer løpene og jeg får et åpent skudd fra 20 meter. Treffer godt og deilig å se den gå inn, sier Hoff til Fotballnerd.no

Se video av scoringen (Eurosport.no):

Børven-show

0-2 sto seg til pause i Kristiansand, men etter hvilen var det igjen duket for Børven-show. Fire minutter ut i omgangen får Odd straffe, Torgeir Børven er sikker som banken, 0-3. Etter drøye timen slår Espen Ruud corner og der ruver Børven høyest, 0-4.

Tobias Lauritzen får æren av å sette inn kampens siste mål etter vaklende forsvarsspill og en usikker Start-keeper Wichne. Dermed ender oppgjøret 0-5 i Kristiansand.