Vebjørn Hoff roser Odd-laget etter seieren mot Brann

195
Vebjørn Hoff er fornøyd med resultatet. Her avbildet i kamp for Odd i 2020. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Odd – Brann 1-0) Takket være Markus André Kaasas scoring, sikret Odd seg tre viktige poeng mot Brann.

– Det var en veldig god match av oss, sier Vebjørn Hoff til Fotballnerd.no.

Odd med flest sjanser

Begge lag skapte noen muligheter de første tjue minuttene. Gjestene var nærmest å ta ledelsen da Daniel Pedersen skrudde ballen i tverrliggeren.

Etter halvspilt førsteomgang, tok Odd mer og mer over. Allerede før pausen kunne vertene tatt ledelsen. Vegard Forren reddet på streken mot Joshua Kitolano, mens Tobias Lauritsen traff stolpen.

I andreomgangen scoret Markus André Kaasa dagens eneste mål da han utnyttet at Ali Ahamada måtte gi retur på et skudd av Elbasan Rashani.

Odd kom til flere farlige avslutninger og kunne økt ledelsen, men fikk ikke ballen i mål. Brann, derimot, skapte kun én stor sjanse etter pausen.

– Vi løper over Brann og vi er bra hele matchen. Det kunne blitt mer mål, men vi slår et solid og voksent lag hjemme, analyserer Hoff.

– Kan melde oss på i toppsjiktet

Etter seieren har Odd klatret forbi Brann og ligger på fjerdeplassen, to poeng bak Vålerenga på plassen foran.

Etter en svak start med to tap har formen til Odd vært bra i det siste. Laget har kun tapt mot Bodø/Glimt (0-4) og tatt 13 poeng i de siste seks kampene. Hoff retter derfor blikket oppover på tabellen.

– Nå må vi bare fortsette, så kan vi melde oss på i toppsjiktet i år også, sier 24-åringen.

Odd reiser til Sarpsborg neste runde. Brann tar imot Start.