En venstreback ut og en venstreback inn for RBK

470

Mandag kveld ble det klart at Alex Gersbach drar til den franske klubben Lens på utlån. En utlånsavtale som strekker seg ut juni måned 2018. Tirsdag offentliggjorde RBK kjøpet av en ny venstreback, Malte Amundsen, fra Køge i Danmark.

RBK og Alex Gersbach ble enig med Lens om en utlånsavtale som varer ut juni måned, pluss at den franske klubben har en opsjon på kjøp etter endt låneopphold. Gersbach som i sommer har planer om å spille VM for Australia er avhengig av spilletid og kamptrening for å bli klar til sommerens store begivenhet.

19 år gamle Malte Amundsen kommer inn som ny venstreback fra den danske klubben Køge. Køge spiller for øyeblikket i NordicBet Ligaen, nivået under Superligaen, og ligger på en femteplass tre poeng bak opprykksplayoff etter 19 av 33 spilte kamper.

Amundsen som har spilt fast for Køge de siste to årene har signert en fireårskontrakt med Rosenborg, og sier til rbk.no at han har som mål å spille seg inn på laget.

Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, har følgende å si om nysigneringen: «Malte er en ung venstreback med et stort potensial. Og som allerede er på et høyt nivå. Han passer vår profil og er spådd en veldig god fremtid. Han har fart og er en moderne back.»

- Annonse -

 

 

Kilde: www.rbk.no

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -